top of page

Stophardwater.nl V.O.F.

Ouddorp - Sinds januari 2019 is Stophardwater.nl omgezet van een eenmanszaak naar een V.O.F.

Waar we eerder naast het bedrijf nog gedeeltelijk in loondienst werkten is dit per 1 januari 2019 veranderd en werken we volledig in dienst van Stophardwater.nl

Wegens grote vraag naar de verkoop en installatie van waterontharders konden wij het niet langer combineren met andere werkzaamheden.

Op deze manier kunnen wij u volledig van dienst zijn en onze service waarborgen!

LI1.png

Bedrijfsauto

Ouddorp - Sinds februari 2017 is Stophardwater.nl in het bezit van een bedrijfsauto.

Met het nieuwe logo van Stophardwater.nl werd het ook tijd om een bedrijfsauto aan te schaffen in deze huisstijl.

Hiermee kunnen we gemakkelijk de waterontharders, koppelingen, leidingen, gereedschappen en onthardingszout vervoeren.

Wij zijn u graag van dienst en komen vrijblijvend langs om de situatie bij u thuis op te nemen!

Stophardwater.nl

Tieleman Woonbeurs

Middelharnis - Veel mensen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om kennis te maken met Stophardwater.nl en de producten op de Tieleman Woonbeurs 2016

Dit jaar organiseerde Tieleman Keukens voor de achtste keer een inspirerende en gezellige Woonbeurs. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2016 kon u een kijkje nemen in de mooiste keukenshowroom van Nederland. U kon meegenieten van al het moois op woon-, kook- en keukengebied.

Ook Stophardwater.nl was aanwezig en kon u alles vertellen over hard en zacht water en de voordelen van een waterontharder. Dat kalkaanslag voor veel mensen een ergernis is werd deze dag wel duidelijk, de stand werd goed bezocht.

Wij kunnen dan ook terugkijken op twee geslaagde dagen en willen Tieleman Keukens en de medewerkers hartelijk bedanken voor het feit dat we gebruik mochten maken van deze prachtige showroom!

Welkom in de wereld

van zacht water !

bottom of page